Opening October 1st 2022
Buy the annual pass
info
Køb billet
ENIGMA
2
/
09
/
2024

Børn i byen Prisen 2024

For 14. år i træk uddeles Børn i byen Prisen til de personer, tiltag og virksomheder, som har glædet danske børnefamilier i det forgangne år. Det særlige ved Børn i byen Prisen er, at det er Danmarks børnefamilier, der 100% afgør, hvem der skal nomineres, og hvem der i sidste ende står som vindere.

ENIGMA blandt de 5 nominerede

Lige fra begyndelsen har Børn i byen Prisen været forbrugernes pris, hvilket betyder, at du har indflydelse på, hvem der bliver nomineret, og hvem der vinder. Der åbnes for nomineringer via Børn i byen i løbet af foråret, og efter sommerferien står det klart, hvilke fem, der er nomineret i hver kategori. Der kan efterfølgende stemmes på alle nominerede, indtil det hele kulminerer med et brag af et prisshow, hvor vinderne kåres og hyldes!

På ENIGMA udforsker vi, hvordan teknologien har ændret måden, som vi kommunikerer på og indholdet af den kommunikation, vi møder hver dag. I vores udstillinger, børneområde, værksted og undervisning klæder vi børn og unge på til at navigere bevidst og kritisk i en digital verden. Vi er derfor stolte af at være nomineret til Børn i byen Prisen 2024 som Årets tech- og science oplevelse i børnehøjde.

STEM PÅ ENIGMA

FAMILIEGUIDE

I museets billetsalg kan I få udleveret en familieguide, der fører jer igennem ENIGMAs udstillinger på cirka 30 minutter. Her er fokus på børnenes oplevelse og undervejs skal I løse små opgaver, der legende formidler 400 års kommunikationshistorie.

BØRNEOMRÅDE

Besøg ENIGMAs børneområde Teleportalen, hvor I finder en analog legeplads, der leger med skærmens fascinationskraft.  Her kan I kravle, rutsje, taste, sende, skrive, tegne og meget mere. I kan også skabe jeres eget frimærke og få et helt personligt frimærkeark med hjem. Et frimærkeark med 36 selvklæbende frimærker koster 30 kr. og kan købes i museets billetsalg.

VÆRKSTED

Hver weekend inviterer ENIGMA jer til at genskabe fortidens opfindelser med elektroniske byggeklodser. Det sker i museets værksted, hvor I både går på skattejagt, leger med ny teknologi og bygger jeres egen fjernstyrede bil. Der er et begrænset antal pladser i værkstedet og ventetid kan forekomme. Værkstedet er åbent lørdag og søndag kl. 11:00-16:00.

No items found.

Læs også

Til Bloggen

Mere

No items found.
Til Bloggen

Nyheder